Om mig

Jeg er født i 1966 i Roskilde og har boet i og omkring Roskilde hele mit liv. Siden 1993 har jeg boet i skovbrynet i Gevninge lidt vest for Roskilde.

Jeg bruger aktivt skoven til at grounde og meditere. Jeg er så heldig, at det helt fantastiske og magiske vandløb “Helligrenden” er kun 30 minutters gang ind i skoven. Her oplever jeg at der er en helt fantastisk healende hjertechakra energi.

Gennem min opvækst og min ungdom har jeg været overbevist om, at alt hvad der er, kan forklares og bevises gennem det naturvidenskabelige, og jeg har en uddannelse som miljøtekniker.

Som 35 årig blev der vendt op og ned på mit liv og jeg valgte at se på min egen rolle i og indflydelse på mine udfordringer. Jeg stødte på Enneagrammet som personligt udviklingsværktøj. Og det har forandret mit liv og min tilgang til livet helt radikalt. I takt med min bevidste udvikling, åbnede jeg op for min sjæl og åndelige evner.

Jeg ved nu, at vi kan modtage al den støtte og healing vi har brug for, fra Universet og det guddommelige. Det er blevet mit fundament, som jeg lever ud fra.

Selvom jeg har en spirituel tilgang til livet, har jeg begge ben plantet solidt på jorden. Jeg formår at forklare og formidle på en meget jordnær og enkel måde. Jeg er meget nærværende, omsorgsfuld og humoristisk.