Psykospirituel Vejledning – Højere selv forløb (DEVA)

Er du på en personlig udviklingsrejse og løber ind i modstand og forhindringer, som du har vanskeligt ved at heale, forløse, give slip på? Selvom du synes, at du har belyst problemstillingen fra mange vinkler i terapi/ coaching/selv-refleksion?

Det kan være at du har udfordringer med nogle personer, som ikke kan forklares rationelt. Måske har I en forhistorie, som påvirker dit liv nu. Måske har du lavet en aftale engang for meget længe siden, som du stadig er begrænset af, eller du har mistet en sjælsdel, som det er på tide, at du tager hjem.

Indimellem er almindelig terapi og coaching ikke dybe nok teknikker til, at forløse gamle overbevisninger, traumer, begrænsende karmiske forbindelser osv.

Psykospirituel Vejledning er en metode til at bane vejen ind i dit hjerte, hvor dit Højere Selv bor. Dit Højere Selv er dine højere intuitive sider og dine kreative potentialer. Dit Højere Selv er den del af dig der tilgiver alt, forstår alt, ved alt og elsker dig for alt. I et forløb skaber du en tæt forbindelse til dit højere selv – til din kerne, din sjæl.

Du bliver guidet ind i dig selv, får kontakt med dit Højere Selv, som guider dig videre til det du ønsker at forløse. Du får dermed selv en direkte oplevelse af fx dit indre barn, et tidligere liv, eller en episode i dette liv, der har brug for at blive set, healet eller omskrevet.

Du ligger eller sidder afslappet med lukkede øjne og bliver guidet af mig. Det foregår 100% på dine præmisser og du møder kun hvad du er klar til. Du er afslappet og nærværende under hele seancen, som tager 30-90 minutter, men typisk en time.

Udbyttet er, at du kan blive sat fri til at leve dette liv uden en gammel begrænsning eller et gammelt traume, der styrer, begrænser eller generer dig. Det er fx meget healende for dit indre barn. Og hvis det er problematiske relationer, du ønsker hjælp til, kan du fx opleve, at du ikke længere bliver udfordret på samme måde som før. Det kan også være fysiske udfordringer, smerte osv, der bliver healet i seancen.